Pirátska noc v škole

30.10.2014 23:10

Už 2 mesiace sa plavíme novým školským rokom.  Na ďalšiu plavbu sme sa vybrali nielen dňom, ale i nocou. Mysleli sme si, že to bude pokojná nočná plavba, ale kdeže .... .

Najskôr sme si dali trošku do tela športovými súťažami, potom sme v tímoch začali súťažiť v tradično- netradičných  disciplínach. Počas súťaženia nás prepadli nebezpeční piráti , nad ktorými sme zvíťazili a preto nám venovali svoj vzácny poklad – sladkú a nádhernú tortu. Potom nás čakala diskotéka a keď sme si už mysleli, že sladké sníčky môžu prísť, nastalo ďalšie dobrodružstvo. Pirát Školofúz ukryl na našej škole poklad, ktorý sme sa rozhodli nájsť. I keď sme sa troška báli, poklad sme nakoniec našli. Natešení sme zaliezli do spacákov a už-už sa nám  chcel začať snívať prvý sníček, keď  sme počuli na chodbe kroky rozprávkovej víly, ktorá nám prečítala krásnu rozprávku a pričarovala sladký sníček. Potom už z našej spálne bolo počuť len sladké chŕŕŕ-chŕŕŕ .

www.youtube.com/watch?v=V5QtcVWYeLo

Ďakujeme všetkým obetavým, štedrým a tvorivým rodičom, ktorí nám pomohli prežiť túto akciu najlepšie ako sa len dalo. Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné dobrodružstvo :)

—————

Späť


Kontakt

gombičky

1.A
ZŠ P.O.Hviezdoslava
Hviedzsolavova 822/8
Trstená 02801
www.zstrstena.sk